Asi Bábika Celia 30cm, v červené kraťasoch s blúzkou 0165090-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Asi Bábika Celia 30cm, v červené kraťasoch s blúzkou

Klasická bábika Celia je najlepšou priateľkou pre dievčatá. Je to krásny a nezabudnuteľný darček na akúkoľvek príležitosť! Bábika je vysoká 30 cm a je vyrobená z vinylu prvotriednej kvality.

Husté vlasy sú blízke prírodným, husto prešité po celej hlave. Dá sa umývať šampónom, česať a robiť rôzne účesy. Celia má rafinovanú postavu, rovné nohy, výraznú roztomilú tvár, žiadne mihalnice.

Bábika Celia je rovnako ako všetky dievčatá milovníčkou módy. Jej šatník je plný rôznych obrázkov a samozrejme sa neustále dopĺňa.

Očarujúca Celia predstavila nový imidž: snehobielu blúzku s čipkovaným lemovaním, štýlové šortky s červenou mašľou v páse, červenú pletenú čiapku, biele pančuchy a bordové lakované čižmy.

Balenie: značková darčeková krabička ASI.

  • Hmotnosť: 0,260 kg
  • Pohlavie: Dievčatko
  • Veľkosť: 30 cm
  • Telíčko: Vinylové
  • Farba vlasov: Tmavá
  • Oči: Nežmurkajúce
  • Rozmer krabice: 38х22х12 cm
  • Pre deti od 3 rokov
40,79 € (s DPH) 40,79 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

Asi je slávna španielska značka bábik, ktorá bola založená v roku 1942.

Všetky výrobky ASI sa vyrábajú v Španielsku v súlade so všetkými európskymi normami kvality. Neobsahujú ftaláty! ASI je slávna španielska značka bábik, ktorá bola založená v roku 1942.

Spanielske bábiky ASI sa vyrábajú v meste Onil v provincii Alicante. Pri výrobe bábik sa osobitná pozornosť venuje kvalite použitých materiálov. V tejto veci sa vedenie spoločnosti drží tradičného prístupu a používa iba časovo testované, ekologické a vysoko kvalitné materiály bez pridania arómy. Preto kvalita bábik ASI spĺňa vysoké, európske štandardy a je potvrdená európskymi certifikátmi.

Bábiky vyrobeny z vinylu. Niektoré z nich majú látkové telo pre ešte väčšiu mobilitu. Ak ide o bábiku s vlasmi sú všívané po celej hlave a dajú sa česať a vyzerajú veľmi prirodzene. Bábkoví majstri ASI sa snažia vytvárať krásne a zároveň neskutočne realistické bábiky ako živé. A v širokej ponuke je aj bábika chlapček, a bábika bábätko či babika s prislusenstvom. Takisto si môžete dokúpiť rôzne oblečenie pre bábiky a doplnky.

Bábiky ASI je najlepší darček pre dievčatá.

0165090
0.90 kg
1 ks.

chat Komentáre (0)