Asi Bábika s ruškom Pepa 57cm, v kvetinových šatách 0285700-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Asi Bábika s ruškom Pepa 57cm, v kvetinových šatách

• Hmotnosť: 945 g
• Veľkosť: 57 cm
• Telíčko: Látkové
• Farba vlasov: svetlá
• Oči: nežmurkajúce

Pepa je rozkošná bábika z novej kolekcie ASI.

Pepa je krásny a nezabudnuteľný darček pre dievčatá všetkých vekových kategórií. Je vhodná nielen na hranie, ale poslúži aj ako skvelý doplnok každého interiéru. Meria 57 cm, je vyrobená z kvalitného vinylu, telo je mäkko vypchaté polyesterovým vláknom.

Ramená a nohy možno upevniť v rôznych polohách. Pepove elegantné, husté blond vlasy sú blízke prirodzeným vlasom, ktoré sa dajú umývať šampónom a balzamom, česať a robiť rôzne účesy.

Tvár je výrazná, s veľkými otvorenými očami s nadýchanými mihalnicami, ľahkým rumencom na lícach a našpúlenými perami.

Pepa má na sebe elegantné šaty s mandľovými kvetmi. Vrchná časť je vyrobená z úpletu smaragdovej farby, sukňa je potlačená vetvičkami mandľových kvetov.
Na nohách má biele pančuchy a tmavomodré lakované topánky.

Súčasťou je rúško.

Balenie: značková darčeková krabička ASI.
96,63 € (s DPH) 96,63 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

Asi je slávna španielska značka bábik, ktorá bola založená v roku 1942.

Bábiky Asi sa vyrábajú v meste Onil v provincii Alicante. Pri výrobe bábik sa osobitná pozornosť venuje kvalite použitých materiálov. V tejto veci sa vedenie spoločnosti drží tradičného prístupu a používa iba časovo testované, ekologické a vysoko kvalitné materiály bez pridania arómy. Preto kvalita bábik ASI spĺňa vysoké, európske štandardy a je potvrdená európskymi certifikátmi. Bábiky vyrobeny z vinylu. Niektoré z nich majú látkové telo pre ešte väčšiu mobilitu. Ak ide o bábiku s vlasmi sú všívané po celej hlave a dajú sa česať a vyzerajú veľmi prirodzene. Bábkoví majstri ASI sa snažia vytvárať krásne a zároveň neskutočne realistické bábiky ako živé. A v širokej ponuke je aj bábika chlapček, a bábika bábätko či babika s prislusenstvom. Takisto si môžete dokúpiť rôzne oblečenie pre bábiky a doplnky. Bábiky ASI je najlepší darček pre dievčatá.

0285700
1 ks.

chat Komentáre (0)