Goki Drevená guličková dráha 53828-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Goki Drevená guličková dráha

Harmonické farby a 55 dielov z masívneho dreva sa stretávajú s neobmedzenou kreativitou. Takto funguje Drevená guličková dráha Goki. Možnosti konštrukcie sú neobmedzené.

Možno kombinovať s existujúcimi hračkami.
  • Rozmery obalu približne 25,5 x 46 x 5,5 cm
  • Približné rozmery kociek: 4 x 4 x 4 cm 55 dielov, vrátane 6 guľôčok
  • Materíal: drevo
47,88 € (s DPH) 47,88 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

Goki Drevená guličková dráha je vysoko kvalitný drevený konštrukčný systém mramorovej dráhy. Poskytuje KVALITNÝ ČAS na spoločnú hru pre celú rodinu.

NAJLEPŠÍ DARČEK pre vašich blízkych. Poskytuje nekonečné kreatívne možnosti stavania a podporuje priestorové myslenie a riešenie problémov. Každý zo siedmich farebných blokov má inú funkciu a je to jediná kinetická mramorová dráha na svete.

Poskytuje viac ako tisíc hodín šťastného hrania, dráha stojí za každý cent. Všetky súpravy dráha s guličkovou dráhou sú vyrobené z brezového a kaučukového dreva v dedičnej kvalite pre dlhotrvajúcu zábavu s guličkovými pretekmi.

Všetky povrchové úpravy Goki Toy sú netoxické, bezpečné pre deti a najvyššej kvality. Spoločnosť Hape konštruuje svoje hračky s použitím výrobkov z dreva s akreditáciou FSC.

Hračky Goki stimulujú deti v každom štádiu vývoja a pomáhajú rozvíjať ich prirodzené schopnosti. Všetky výrobky Goki spĺňajú alebo prekračujú všetky platné bezpečnostné normy.

Drevená guličková dráha, ktorá je kreatívnym poňatím guličkovej dráhy, poskytuje skvelú kombináciu otáčok, pádov, hojdačiek a rýchlosti, vďaka ktorej sa guličky budú hýbať na všetky strany! Obsahuje rovné dráhy, tri špirálové lieviky a hojdačku pre rýchlu a vzrušujúcu zábavu.

Ako každý produkt Goki sa ľahko kombinuje s ďalšími produktmi Goki pre rozšírenie a jedinečné kombinácie, ktoré obohatia zážitok z hry vášho dieťaťa. Všetky drevené hračky Hape sú vyrobené z dreva s certifikátom FSC a povrchovo upravené netoxickými farbami bezpečnými pre deti.
53828
3.82 kg
1 ks.

chat Komentáre (0)