Scoot & Ride Detská prilba XXS-S reflective forest 96497-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scoot & Ride Detská prilba XXS-S reflective forest

  • Veľmi nízka hmotnosť len 240 g.
  • Veľkosť XXS-S nastaviteľný obvod hlavy od 45 do 51 cm.
  • Vysoko odolný materiál - 100 % bezpečný plast, bez PVC
  • Nastavovací gombík na jednoduché nastavenie obvodu prilby
  • Červené LED svetlo s tromi režimami na zadnej strane
  • Mäkké bočné nastavovacie popruhy
  • Bezpečné magnetické zapínanie na krku
  • Mäkká fleecová opierka brady
  • Vnútorné polstrovanie EPS tlmiace nárazy 11 vetracích otvorov so sieťkou proti komárom
  • Mäkké okraje a polstrovanie, vyrobené technológiou HF
  • Polstrovanie zadnej časti hlavy
  • Matný povrch, farebne zladený s Odrážadlo 2v1 Highwaykick 1 forest
  • Vhodné pre deti vo veku približne 1 až 4 roky
Scoot & Ride Detská prilba XXS-S reflective Ash Bear
Detská prilba Scoot & Ride pre najmenších jazdcov nie je žiadna cesta príliš náročná. Predovšetkým je dôležité pamätať na ochranu hlavy a dbať na to, aby sa žiadna jazda neuskutočnila bez ochrannej prilby. Prilbu zdobí po stranách strieborná grafika s originálnym logom Scoot and Ride, ako aj priehľadná viacfarebná potlač a rozkošný obrys sovičky..

41,58 € (s DPH) 41,58 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

Scoot and Ride

Detská prilba na odrážadlo, kolobežku Scoot and Ride optimálna bezpečnosť pre najmenších.

Keďže deti majú čoraz väčší záujem o jazdu na kolobežkách a odrážadlách, bicykloch a terénnych bicykloch, vzniká veľká výzva: zabezpečiť bezpečnosť dieťaťa. S detskou prilbou Scoot and Ride XXS-S reflective Ash Bear pre najmenších jazdcov nie je žiadna cesta príliš náročná. Predovšetkým je dôležité pamätať na ochranu hlavy a dbať na to, aby sa žiadna jazda neuskutočnila bez ochrannej prilby. Šedú prilbu zdobí po stranách strieborná grafika s originálnym logom Scoot and Ride, ako aj priehľadná viacfarebná potlač a rozkošný obrys sivého medvedíka.

Grafika zvierat aj logo na prilbe sú reflexné prvky. Potlač na chrániči bola vytvorená pomocou 360-stupňovej technológie, a preto je viditeľná zo všetkých pohľadov: z boku, spredu aj zozadu. Detská prilba s odrazkami zvýši bezpečnosť vášho dieťaťa po zotmení. Univerzálny sivý odtieň sa hodí ako darček pre dievčatá aj chlapcov. Detská prilba zdobená malou grafikou vynikne na hlave dieťaťa a zvýši jeho viditeľnosť na ceste.

Prilba pre deti Scoot and Ride bude ideálna na jazdu na odrážadle, kolobežke, bežeckom bicykli alebo bicykli a vášmu aktívnemu dieťaťu bude slúžiť dlhé roky. Je dokonalým doplnkom k odrážadlo 2v1 Highwaykick 1. Detské prilby pre najmenších Scoot and Ride boli vytvorene v súlade s prísnymi medzinárodnými normami bezpečnosti a kvality.

Výber prilby je veľmi dôležitý

Ako pravdepodobne viete, chránič by mal byť presne prispôsobený hlave vášho dieťaťa, preto je nastaviteľný a vhodný pre obvod hlavy od 45 do 51 cm. Model Scoot and Ride má plynulé a rýchle nastavenie pomocou presného ovládača na zadnej strane chrániča. Vďaka funkčnosti je veľkosť prilby uvedená ako XXS - S, čo znamená, že prilba rastie s dieťaťom a je vhodná na používanie od 1 roka. Na prispôsobenie chrániča má vplyv aj systém napínania popruhov. Prilba je vybavená inovatívnym bezpečným magnetickým zapínaním pod krkom, takže nehrozí riziko stlačenia pokožky. Hladké nastaviteľné bočné popruhy s reflexnou podobizňou zvieraťa zo škrupiny prilby a pohodlný fleecový pásik pod bradou umožňujú, aby sa prilba presne prispôsobila hlave dieťaťa.

Bezpečnosť a tlmenie v prípade pádu

Spoločnosť Scoot and Ride vyvinula pre svojich malých zákazníkov prilbu Peanut, ktorá je prispôsobená lebke. Vnútorná strana škrupiny je vyplnená nárazuvzdornou vložkou EPS, ktorá absorbuje silu nárazu. Vďaka použitej metóde je prilba navyše ultraľahká. Upozorňujeme, že napriek nízkej hmotnosti prilby je zachovaná dobrá ochrana, t. j. bezpečná hrúbka a tvrdosť škrupiny. A vďaka jeho ľahkosti vaše dieťa zabudne, že ho má na hlave :) Detská prilba Steel Dog spĺňa všetky prísne medzinárodné požiadavky a je v súlade s bezpečnostnými a kvalitatívnymi normami.

Premyslený dizajn v každom ohľade

Výrobca myslel nielen na vizuálnu stránku, ale aj na funkčnosť. Je známe, že počas fyzickej aktivity nie je pre batoľa ťažké zohriať sa. V prilbe je 11 ventilačných kanálikov, ktoré zabezpečujú dostatočné vetranie hlavy používateľa. Vo všetkých otvoroch je umiestnená ochranná sieťka, ktorá zabraňuje prenikaniu nepríjemného hmyzu. Pre väčšie pohodlie je vnútro prilby vybavené vankúšikom v oblasti krku dieťaťa, takže škrupina má mäkké okraje a polstrovanie (vyrobené pomocou technológie HF). Na zadnej strane prilby, na mieste nastavenia obvodu hlavy, je prilba vybavená červeným LED svetlom s tromi režimami svietenia (nepretržité a dve blikania). Užívate si jazdu? Je čas nasadiť si prilbu a vyraziť na cestu! Prilba Scoot and Ride je dokonalým doplnkom ku kolobežke Highwaykick1. Farebne vhodná prilba bude vynikajúcim darčekom na akúkoľvek príležitosť.
96497
0.24 kg
15 ks.

chat Komentáre (0)