Scoot & Ride Odrážadlo kolobežka 2v1 Highwaykick 1 ash 96268-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scoot & Ride Odrážadlo kolobežka 2v1 Highwaykick 1 ash

Odrážadlo od 1 roka značky Scoot & Ride najlepšie odrazadlo 2v1 pre vaše dieťa!

  • Výška postavy: 82 - 118 cm
  • Nosnosť: 50 kg (kolobežka), 20 kg (odrážadlo)
  • Hmotnosť: 2,8 kg
  • Riadidlá majú 3 polohy: 57/59/64 cm nastavenie
  • Sedák má 3 polohy: 22,5/26/29 cm
  • Materiálové zloženie: vystužený plast a hliník
  • Vhodné pre deti od 1 do 5 rokov.
88,29 € (s DPH) 88,29 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

Šedá trojkolesová Odrážadlo kolobežka 2v1 Highwaykick 1 od značky Scoot and Ride je kolobežka, ktorá rastie s dieťaťom a bude dobre fungovať od 1 roka do približne 5 rokov. Vďaka inovatívnemu dizajnu je možné jazdiť na bicykli ľahko a rýchlo bez použitia náradia na skúter. Rakúska spoločnosť ponúka model prispôsobený potrebám detí s výškou 82 - 118 cm, s maximálnym zaťažením 50 kg (kolobežka), 20 kg (odrážadlo). So sadou Highwaykick1 môžete vytvoriť skúter s možnosťou jazdy, nižší skúter pre menšie deti a vyšší skúter pre staršie deti. Zistite, ako zábavné môže byť pre vaše dieťa trávenie voľného času „pri športe“ riadením trojkolesového vozidla. A pastelovo ružová, ktorá je v tejto sezóne módna, osloví ako nápad na darček pre milovníčku tejto farby :)

Diaľnica ako jazda
Ako pomoc pre najmenšie dieťa bude prvou voľbou jazda na sedadle. Pohodlné sedadlo vyrobené z peny je možné nastaviť na výšku dieťaťa a nastaviť ho do troch výšok - 22,5 cm, 27 cm a 29 cm. Vďaka tomu rastie jazda s dieťaťom. Najnižšia poloha sedadla je prispôsobená výške najmenších pri prvých krokoch, čo umožní použitie skútra na výcvik rovnováhy. Po nastavení nájazdu na príslušnú úroveň jednoducho stlačte bezpečnostné tlačidlo a pomocou blokády zabráňte narušeniu konštrukcie dieťaťom zaujímavým na svete

Premeňte svoje vozidlo na skúter
Keď je dieťa pripravené na samostatnú jazdu, stačí demontovať sedadlo, aby bolo možné vozidlo použiť ako skúter s volantom. Iba pomocou jedného tlačidla môžete dosiaľ používané vozidlo doslova zmeniť za pár sekúnd na skúter na 3 kolesách. Stačia dva jednoduché kroky, bez použitia náradia, a kolobežka je pripravená na jazdu :) Najskôr odomknite bezpečnostnú poistku spredu a otočte sedadlo, aby sa stalo predným rámom kolobežky. Druhým krokom bude premiestnenie riadidiel v tvare písmena T, ktoré sú pripevnené pomocou cvaknutia. Volant je nastaviteľný do výšky od 57 cm do 64 cm. Tyč volantu má rovnakú farbu ako základňa. To dodáva vozidlu čaro a celá kompozícia vyzerá veľmi dizajnovo.

V prvom rade funkčnosť a bezpečnosť
Natáčanie predných kolies sa vykonáva vyvážením tela a jemným naklonením tyče riadenia - týmto spôsobom sa zabráni prevráteniu pri náhlom otočení. Scoot and Ride je vybavený dvoma 120 mm prednými kolesami a jedným menším 80 mm zadným kolesom. Rozchod kolies vo vozidle robí konštrukciu plne stabilnou a sťažuje jej prevrátenie. Väčšie kolesá pripevnené v prednej časti jazdca tiež uľahčia dieťaťu jazdu po nerovnom teréne s rôznymi typmi povrchu. Patentovaný revolučný systém bezpečnostných podložiek, to znamená špeciálna široká podložka namontovaná v prednej časti plošiny, navyše zabraňuje prevráteniu na nerovnom teréne alebo zadrhnutiu kolies.

V tejto montážnej verzii získa dieťa rýchlejšie rovnováhu a trénuje so skútrom otáčanie. Okrem toho sa učí obratnosti, buduje sebavedomie a zlepšuje sa aj motorika. Keď sa batoľa bude cítiť na čele sebavedome, začne jazdiť čoraz rýchlejšie. Preto výrobca premýšľajúci o bezpečnosti namontoval brzdu, ktorá je aktivovaná pätou a je umiestnená na zadnom kolese. Plošina je zase vyrobená z plastu, vďaka čomu prenáša menej vibrácií na volant a dieťa počas jazdy nepociťuje nepohodlie. Kolobežka je vybavená silikónovým nápisom na platforme, ktorý zvyšuje priľnavosť dieťaťa, čím dáva možnosť pridať druhú nohu bez straty rovnováhy.

Skúter s jazdným vozíkom dobre poslúži aj na jazdu v interiéroch, najmä predtým, ako sa dieťa dostane do praxe alebo mimo sezónu. Inštalované protišmykové kolesá z mäkkej gumy s ložiskami zaručujú plynulú a tichú jazdu, čo nám umožní vyhnúť sa zbytočnému hluku pri jazde na klzkej podlahe v miestnosti.

Ideálne na cestovanie ...
Výrobca kolobežky Highwaykick1 sa postaral o to, aby bola kolobežka tiež praktická. Malý model sa dá ľahko odpojiť a vziať na dovolenku alebo na prechádzku do parku. Montáž je rýchla a ľahká. Jednoducho odpojte hokejku od základne pomocou ľahko použiteľného tlačidla.

Držiteľ mnohých ocenení
Základom pozoruhodnej kolobežky sú materiály, inovatívny nápad, ako aj kvalita spracovania, vďaka ktorým kolobežka Scoot and Ride 2v1 dobýva srdcia malých cestovateľov po celom svete :) Je víťazom mnoho ocenení, vrátane Reddot Award 2014 a Toy Award 2015, ocenenie udelené na najprestížnejšom veľtrhu hračiek Spielwarenmesse® v Norimbergu. To však nie je koniec ocenení a vyznamenaní, ktoré získal. V každom detaile sú premyslení, originálne navrhnutí a solídne vyhotovení, takže medzi rodičmi a špecialistami majú pozitívny názor.

V roku 2018 získala spoločnosť Highwaykick1 vyznamenanie v prestížnej súťaži Hračka roka 2018 v Poľsku a zlatý čestný certifikát pre matku a dieťa MCA Honouring Excellence „Moms Choice Award“ v USA. Kolobežky boli testované a hodnotené z hľadiska ich vzdelávacej hodnoty, kvality stavby, funkčnosti a bezpečnosti.

Parametre:
  • rýchly mechanizmus na zmenu funkcií bez použitia nástrojov;
  • dve kolesá vpredu (120 mm) a jedno vzadu (80 mm);
  • nastavenie sedadla v troch výškach: 22,5, 27 alebo 29 cm;
  • otáčanie vyvážením tela a jemným nakláňaním volantu;
  • kolesá vyrobené z mäkkej gumy s ložiskami;
  • brzda blatníka zadného kolesa;
  • široké protišmykové pristátie;
  • systém bezpečnostných podložiek zabraňujúcich prevráteniu po nerovnom teréne;
  • riadidlá: v tvare T, výškovo nastaviteľné od 57 do 64 cm;
  • odpojenie volantu od plošiny jedným tlačidlom;
  • odolný rám vyrobený z polypropylénu;
  • nosnosť: 50 kg (kolobežka), 20 kg (odrážadlo);
  • hmotnosť produktu: 2,8 kg; záruka: 2 roky;
96268
2.80 kg
101 ks.

chat Komentáre (0)