Spiegelburg Hrkálka Medvedík, Ovečka, Zajačik, BabyGlück 11099-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spiegelburg Hrkálka Medvedík, Ovečka, Zajačik, BabyGlück

Mini hrkálka z radu BabyGlück od spoločnosti Spiegelburg je ideálna pre prvé pokusy malých detí o uchopenie.

Malá hrkálka je praktická a zmestí sa do každého vrecka, takže je vždy po ruke pre váš malý poklad. Vydáva jemné, veselé zvuky a teší najmenších. Mini hrkálka je ideálna aj ako malý darček alebo nádherný darček k narodeniu.

Hrkálka je starostlivo vyrobená a má ideálnu veľkosť, aby ju deti mohli bezpečne držať v rukách. Takto si môžu hravou formou zlepšiť jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Mini hrkálka je vyrobená z 50 % bavlny/50 % polyesteru a má polyesterovú výplň.

Hrkálky na hranie sú k dispozícii v troch rôznych motívoch. Žiaľ, individuálny výber motívu alebo farby nie je možný. Nechajte sa prekvapiť! Cena sa vzťahuje na 1 kus.

  • Rozmery: 5 x 9 x 4 cm
  • Hmotnosť: približne 10 g
  • Odporúčaný vek: od 0 mesiacov
5,79 € (s DPH) 5,79 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

BabyGlueck Mini hrkálka z radu BabyGlück od spoločnosti Spiegelburg je ideálna pre prvé pokusy malých detí o uchopenie. Malá hrkálka je praktická a zmestí sa do každého vrecka, takže je vždy po ruke pre váš malý poklad. Vydáva jemné, veselé zvuky a teší najmenších. Mini hrkálka je ideálna aj ako malý darček alebo nádherný darček k narodeniu.

Hrkálka je starostlivo vyrobená a má ideálnu veľkosť, aby ju deti mohli bezpečne držať v rukách. Takto si môžu hravou formou zlepšiť jemnú motoriku a koordináciu oko-ruka. Mini hrkálka je vyrobená z 50 % bavlny/50 % polyesteru a má polyesterovú výplň. Hrkálky na hranie sú k dispozícii v troch rôznych motívoch. Žiaľ, individuálny výber motívu alebo farby nie je možný. Nechajte sa prekvapiť! Cena sa vzťahuje na 1 kus. Rozmery: 5 x 9 x 4 cm. Hmotnosť: približne 10 g. Odporúčaný vek: od 0 mesiacov.

BabyGlück - s láskou od samého začiatku!

Výrobky z BabyGlück kolekcie od nemeckej značky Spiegelburg sú navrhnuté pre bábätká s veľkým dôrazom na detail a sprevádzajú tých najmenších v ich prvých rokoch života. Plyšové zvieratká, mini hrkálky, hryzátkahudobné plyšové hračky a ďalšie hračky v nezameniteľnom dizajne BabyGlück na hranie, lásku a pohodlie sú krásnym nápadom na darček k narodeniu a krstu.
11099
0.01 kg
2 ks.

chat Komentáre (0)

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (35)