Spiegelburg Nočný projektor BabyGlück, modrý 15283-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spiegelburg Nočný projektor BabyGlück, modrý

Toto očarujúce nočné svetlo zo série BabyGlück premieta v tme na strop a stenu hviezdnu oblohu - po stlačení senzora v 4 rôznych farebných svetoch alebo v automatickej zmene farieb.

Takže deti môžu blažene zaspať pri pohľade na hviezdy. Svetlo sa automaticky vypne po 45 minútach.

Toto nočné svetlo je napájané 3 batériami AA (nie sú súčasťou balenia), nespôsobuje zamotávanie káblov, a preto je skvelé aj na mobilné použitie!

  • Odporúčaný vek: od 0 mesiacov
  • Rozmery: cca 8 cm, Ø cca 12 cm
  • Vyrobené z plastu
  • Povrch je možné utierať
22,88 € (s DPH) 22,88 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

BabyGlueckToto očarujúce nočné svetlo zo série BabyGlück premieta v tme na strop a stenu hviezdnu oblohu - po stlačení senzora v 4 rôznych farebných svetoch alebo v automatickej zmene farieb. Takže deti môžu blažene zaspať pri pohľade na hviezdy. Svetlo sa automaticky vypne po 45 minútach. Toto nočné svetlo je napájané 3 batériami AA (nie sú súčasťou balenia), nespôsobuje zamotávanie káblov, a preto je skvelé aj na mobilné použitie! Odporúčaný vek: od 0 mesiacov. Rozmery: cca 8 cm, Ø cca 12 cm. Vyrobené z plastu. Povrch je možné utierať.

BabyGlück - s láskou od samého začiatku!

Výrobky z BabyGlück kolekcie od nemeckej značky Spiegelburg sú navrhnuté pre bábätká s veľkým dôrazom na detail a sprevádzajú tých najmenších v ich prvých rokoch života. Plyšové zvieratká, mini hrkálky, hryzátkahudobné plyšové hračky a ďalšie hračky v nezameniteľnom dizajne BabyGlück na hranie, lásku a pohodlie sú krásnym nápadom na darček k narodeniu a krstu.
15283
1 ks.

chat Komentáre (0)