Scrunch Silikónová konvička Coral 110036-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scrunch Silikónová konvička Coral

Silikónová konvička je vyrobená zo silikónu bezpečného pre deti. Najdôležitejšou vlastnosťou je, že sa dá zložiť alebo rozložiť. Vďaka tomu zaberá málo miesta. Ľahko ju vložíte do cestovnej batožiny alebo do tašky na detský kočík.

Silikónová konvička je hračka 2 v 1. Je to vedierko s pohodlnou rukoväťou na prenášanie alebo konvička na polievanie. Má profilovanú stenu s otvormi na jednej strane. Keď sa vaše dieťa venuje inej hračke, môžete ju použiť na prácu v záhrade a v domácnosti.

  • Farba: Coral
  • Odporúčaný vek: od 12 mesiacov
  • Objem: 0,8 litra
  • Vyrobené zo 100 % recyklovateľného silikónu
  • Dá sa voľne skladať a rolovať
  • Odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám
  • Bezpečné pre dieťa
  • Bez ftalátov a bisfenolu A (BPA)
14,54 € (s DPH) 14,54 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

ScrunchSilikónová konvička je vyrobená zo silikónu bezpečného pre deti. Najdôležitejšou vlastnosťou je, že sa dá zložiť alebo rozložiť. Vďaka tomu zaberá málo miesta. Ľahko ju vložíte do cestovnej batožiny alebo do tašky na detský kočík.

Silikónová konvička je hračka 2 v 1. Je to vedierko s pohodlnou rukoväťou na prenášanie alebo konvička na polievanie. Má profilovanú stenu s otvormi na jednej strane. Keď sa vaše dieťa venuje inej hračke, môžete ju použiť na prácu v záhrade a v domácnosti. Farba: Coral. Odporúčaný vek: od 12 mesiaco. Objem: 0,8 litra. Vyrobené zo 100 % recyklovateľného silikónu. Dá sa voľne skladať a rolovať. Odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám. Bezpečné pre dieťa. Bez ftalátov a bisfenolu A (BPA).


Značka Scrunch, ktorú vytvorili dve mamičky na dovolenke so svojimi deťmi, je zameraná na skvelé prenosné produkty na pláž a oveľa viac. Ich silikónové vedierka a konvičkya sa doslova "zošúchajú", aby sa zmestili všade tam, kde ich potrebujete stlačiť, a teraz si môžete vychutnať skvelé hračky Scrunch pre deti na hranie v záhrade, na detskom ihrisku a na pláži.

Výrobky Scrunch sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu. Majú veľmi atraktívny dizajn, pastelové farby a sú príjemné na dotyk. Sú veľmi odolné voči mechanickému poškodeniu a vyblednutiu.
110036
3 ks.

chat Komentáre (0)

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (97)