Scrunch Silikónové vedierko Sage Green 1100141-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Scrunch Silikónové vedierko Sage Green

Silikónové vedierko Scrunch  si môžete vziať kamkoľvek - zrolované sa ľahko zmestí do dámskej kabelky, batohu alebo vrecka. Je veľmi ľahké, váži len 210 gramov a možno ho používať nielen na hranie, ale je ideálne aj na náradie v kuchyni, kúpeľni alebo detskej izbe - nezlomí sa a drží svoj tvar.

  • Farba: Sage Green
  • Ľahké, váži menej ako 210 g
  • Materiál: silikón, používa sa na výrobu obalov na potraviny
  • Si zachováva svoj pôvodný tvar - možno ho ľubovoľne skladať a mačkať
  • Ideálne na hranie na pláži alebo doma ako nádoba na bylinky alebo kozmetiku veľmi trvanlivé
  • Odolné voči vysokým a nízkym teplotám
  • Vhodné pre deti staršie ako 12 mesiacov
  • Rozmery: priemer 16 cm, výška 13 cm
  • Objem 1,5 l
13,71 € (s DPH) 13,71 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

ScrunchSilikónové vedierko Scrunch  si môžete vziať kamkoľvek - zrolované sa ľahko zmestí do dámskej kabelky, batohu alebo vrecka. Je veľmi ľahké, váži len 210 gramov a možno ho používať nielen na hranie, ale je ideálne aj na náradie v kuchyni, kúpeľni alebo detskej izbe - nezlomí sa a drží svoj tvar.

Farba: Sage Green. Ľahké, váži menej ako 210 g. Materiál: silikón, používa sa na výrobu obalov na potraviny. Si zachováva svoj pôvodný tvar - možno ho ľubovoľne skladať a mačkať. Ideálne na hranie na pláži alebo doma ako nádoba na bylinky alebo kozmetiku veľmi trvanlivé. Odolné voči vysokým a nízkym teplotám. Vhodné pre deti staršie ako 12 mesiacov. Rozmery: priemer 16 cm, výška 13 cm. Objem 1,5 l.


Značka Scrunch, ktorú vytvorili dve mamičky na dovolenke so svojimi deťmi, je zameraná na skvelé prenosné produkty na pláž a oveľa viac. Ich silikónové vedierka a konvičkya sa doslova "zošúchajú", aby sa zmestili všade tam, kde ich potrebujete stlačiť, a teraz si môžete vychutnať skvelé hračky Scrunch pre deti na hranie v záhrade, na detskom ihrisku a na pláži.

Výrobky Scrunch sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu. Majú veľmi atraktívny dizajn, pastelové farby a sú príjemné na dotyk. Sú veľmi odolné voči mechanickému poškodeniu a vyblednutiu.
1100141
0.21 kg
4 ks.

chat Komentáre (0)

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (90)