Asi Bábika bábätko Guille 36cm, v horčicových šatách 0245670-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Asi Bábika bábätko Guille 36cm, v horčicových šatách

  • výška bábiky 36 cm
  • má vinylovú hlavu a telo, implantované vlasy
  • modré oči
  • vyrobena v Španielsku s najvyššou kvalitou výroby
  • neobsahuje ftaláty a je v súlade s európskym štandardom
  • odporúčané pre deti od 3 rokov

Bábika Guilla s rozkošnými pehami z novej kolekcie ASI, veľmi elegantné a slávnostné dievčatko! Vlasy má ryšavé, husto zošité po celej hlave, zopnuté do úhľadných copov.

Bábika je vysoká 36 cm. Telo je vyrobené z kvalitného vinylu, bez zápachu. Môže sa kúpať. Toto zábavné dievčatko si nemožno pomýliť so žiadnou inou bábikou. Našpúlené pery a výrazné korálkové oči nenechajú vás ani vaše dieťa ľahostajnými!

Guille je oblečená vo veľmi pekných šatách. Vrchný diel je pletený v horčicovej farbe s čipkou, sukňa je svetlá a kvetinová.

Balenie - značková darčeková krabička ASI.
45,79 € (s DPH) 45,79 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
check Na sklade

Popis

Asi je slávna španielska značka bábik, ktorá bola založená v roku 1942.

Bábiky Asi sa vyrábajú v meste Onil v provincii Alicante. Pri výrobe bábik sa osobitná pozornosť venuje kvalite použitých materiálov. V tejto veci sa vedenie spoločnosti drží tradičného prístupu a používa iba časovo testované, ekologické a vysoko kvalitné materiály bez pridania arómy. Preto kvalita bábik ASI spĺňa vysoké, európske štandardy a je potvrdená európskymi certifikátmi. Bábiky vyrobeny z vinylu. Niektoré z nich majú látkové telo pre ešte väčšiu mobilitu. Ak ide o bábiku s vlasmi sú všívané po celej hlave a dajú sa česať a vyzerajú veľmi prirodzene. Bábkoví majstri ASI sa snažia vytvárať krásne a zároveň neskutočne realistické bábiky ako živé. A v širokej ponuke je aj bábika chlapček, a bábika bábätko či babika s prislusenstvom. Takisto si môžete dokúpiť rôzne oblečenie pre bábiky a doplnky. Bábiky ASI je najlepší darček pre dievčatá.

0245670
3 ks.

chat Komentáre (0)

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)