Spiegelburg Kuscheldecke BabyGlück, rosa 93122-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spiegelburg Kuscheldecke BabyGlück, rosa

Očarujúca plyšová detská deka od spoločnosti Spiegelburg. Takýto názor má aj sladký farebný motýlik s aplikáciou, ktorý sa rád usadí na mäkkom materiáli. Ružová flísová látka je lemovaná ružovou a červenou károvanou látkou. Pekný darček k narodeniu!

  • Rozmery: 25 x 37 x 3 cm
  • Hmotnosť: 280 g
  • Materiál: 80% polyester, 20% bavlna
  • Možno prať pri teplote 30 °C
  • Odporúčaný vek: od 0 mesiacov
22,88 € (s DPH) 22,88 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

BabyGlueck Očarujúca plyšová detská deka od spoločnosti Spiegelburg. Takýto názor má aj sladký farebný motýlik s aplikáciou, ktorý sa rád usadí na mäkkom materiáli. Ružová flísová látka je lemovaná ružovou a červenou károvanou látkou. Pekný darček k narodeniu! Rozmery: 25 x 37 x 3 cm. Hmotnosť: 280 g. Materiál: 80% polyester, 20% bavlna. Možno prať pri teplote 30 °C. Odporúčaný vek: od 0 mesiacov.

BabyGlück - s láskou od samého začiatku!

Výrobky z BabyGlück kolekcie od nemeckej značky Spiegelburg sú navrhnuté pre bábätká s veľkým dôrazom na detail a sprevádzajú tých najmenších v ich prvých rokoch života. Plyšové zvieratká, mini hrkálky, hryzátkahudobné plyšové hračky a ďalšie hračky v nezameniteľnom dizajne BabyGlück na hranie, lásku a pohodlie sú krásnym nápadom na darček k narodeniu a krstu.
93122
0.28 kg
1 ks.

chat Komentáre (0)