Spiegelburg Mušelínová plienka Sloník BabyGlück, ružová 13977-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spiegelburg Mušelínová plienka Sloník BabyGlück, ružová

Príjemne mäkká, viacúčelová mušelínová tkanina s roztomilou potlačou sloníka zo série BabyGlück je ideálna pre prvé mesiace života najmenších. Veľkosť je vhodná na zavinutie, ako aj na použitie ako malá, ľahká deka alebo ochrana pred slnkom na kočíku. Mušelínová tkanina je už vopred vypraná.

  • Pranie v práčke do 60° C
  • Rozmery: 120 x 120 cm
  • Odporúčaný vek: od 0 mesiacov
18,29 € (s DPH) 18,29 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

BabyGlueck Príjemne mäkká, viacúčelová mušelínová tkanina s roztomilou potlačou sloníka zo série BabyGlück je ideálna pre prvé mesiace života najmenších. Veľkosť je vhodná na zavinutie, ako aj na použitie ako malá, ľahká deka alebo ochrana pred slnkom na kočíku. Mušelínová tkanina je už vopred vypraná. Pranie v práčke do 60°. C Rozmery: 120 x 120 cm. Odporúčaný vek: od 0 mesiacov.

BabyGlück - s láskou od samého začiatku!

Výrobky z BabyGlück kolekcie od nemeckej značky Spiegelburg sú navrhnuté pre bábätká s veľkým dôrazom na detail a sprevádzajú tých najmenších v ich prvých rokoch života. Plyšové zvieratká, mini hrkálky, hryzátkahudobné plyšové hračky a ďalšie hračky v nezameniteľnom dizajne BabyGlück na hranie, lásku a pohodlie sú krásnym nápadom na darček k narodeniu a krstu.
13977
0.18 kg
1 ks.

chat Komentáre (0)