Spiegelburg Mušelínová plienka Jednorožec BabyGlück 14779-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spiegelburg Mušelínová plienka Jednorožec BabyGlück

Povinná výbava pre prvé mesiace života najmenších! Príjemná mäkká mušelínová látka s roztomilou potlačou jednorožca slúži ako ochrana pred slnkom v kočíku, ako letná deka, na maznanie a túlenie alebo dokonca ako šatka pre mamičku. Kreativite jeho použitia sa medze nekladú. Už predpierané. Vyrobené zo 100 % bavlny, s potlačou.

  • Rozmery: 120 x 120
  • Materiál bavlna
  • Možnosť prania v práčke do 60 °C
  • Odporúčaný vek: od 0 mesiacov
18,29 € (s DPH) 18,29 € (bez DPH)
Ddoručíme do 24 hodín
warning Posledné kusy na sklade

Popis

BabyGlueck Povinná výbava pre prvé mesiace života najmenších! Príjemná mäkká mušelínová látka s roztomilou potlačou jednorožca slúži ako ochrana pred slnkom v kočíku, ako letná deka, na maznanie a túlenie alebo dokonca ako šatka pre mamičku. Kreativite jeho použitia sa medze nekladú. Už predpierané. Vyrobené zo 100 % bavlny, s potlačou. Rozmery: 120 x 120. Materiál bavlna. Možnosť prania v práčke do 60 °C. Odporúčaný vek: od 0 mesiacov.

BabyGlück - s láskou od samého začiatku!

Výrobky z BabyGlück kolekcie od nemeckej značky Spiegelburg sú navrhnuté pre bábätká s veľkým dôrazom na detail a sprevádzajú tých najmenších v ich prvých rokoch života. Plyšové zvieratká, mini hrkálky, hryzátkahudobné plyšové hračky a ďalšie hračky v nezameniteľnom dizajne BabyGlück na hranie, lásku a pohodlie sú krásnym nápadom na darček k narodeniu a krstu.
14779
0.18 kg
1 ks.

chat Komentáre (0)